Vaknade tidigt i morse, före klockan såklart (varför är det så) Jag skulle ju sova till kl:06.00 är det för mycket begärt?

Jag gick visseligen & la mig kl:22.00 igår. Trött som en toka, efter att ha tittat på “Svenska Mästerkockar” pgm:5, 6 & 7 på TV4 Play… Ett väldigt bra pgm tycker jag, som J arbetar med. J är min syster S sambo.

K körde mig till jobbet i morse, Tack! Skulle ha haft möte på Grand Hotel kl:09.00 som blev inställt eller framflyttat till kl:12.00 i stället här på Söder. “Urban Deli” fick servera oss Lunch, vi tog ett Lunch-Möte. Ett väldigt intressant sådant med två riktigt “stora” Producentersmiley. Tack för maten!

S kom förbi kontoret i fm, med en “Hälsokaka” som jag önskar att jag hade fått några fler av. Måste ta reda på vart hon har köpt den. Jag fick också tillbaka en jacka som hon har lånat av mig.

I kväll ska vi på middag med våra goda vänner T & J, dom bor på Kungsholmen & det är dit jag ska ta mig.

Men än är jag kvar på jobbet. Ska skicka en Budget till en kollega, borde läsa 3 Manus eller i varje fall ett utav dom.

Borde passa på nu när det är lugnt på kontoret, det är Sportlov i Sthlm så det är rätt tomt här. Undra om det betyder att jag är gammal med ett stort barn eller är det dom som är gamla med små barn?