Idag stod det Göteborg på “att-göra-listan”… Vi flög från Bromma kl:08.45 i morse. Frukost på planet -Hej! råkar ni ha Glutenfritt bra, -Ja visst! När Flygvärdinnan kommer med en egen påse till mig med Hårtbröd i, säger AT -Å nej! Hon kommer med mongo påsensmiley till Marie.

Vi satt oss i en taxi & åkte raka vägen in till Avenyn & tog en fika & sedan åkte vi vidare mot SVT & åt lunch. Sedan vidare till Landvette, där tog vi en fika & sen flög vi hem. Vi tog en fika på flyget ocksåsmiley. Landade kl:17.00 (på 8 timmar hann vi med 4 st fika & en lunch, bra jobbat)

Mellan all Fika idag på annan ort. Var vi på Studio-besök på Eyework´s Studio, super bra ställe med bla Greenscreen, 1500 m2 studio, Loger, M/K & Rekvisitaförråd. Kanonsmiley Så bra bla att veta att det finns en Greenscreen-studio i Gtb, när man är i Trollhättan & filmar.

Vår primära uppgift idag, var att vi skulle till SVT & Pitcha en komedi, som gick jätte bra när vi väl hade tekniken på vår sida… SVT är ett PC hus & vi är Mac… Så det tog ca 20 min innan vi fick igång tekniken. Men jag tror att dom gilla densmiley

Snart har Stockholm-Båstad Premiär. 27 mars TV4 ska bli spännande & se hur den blev. Missa Intesmiley

CardioCore, det var grejer det! I morgon kan jag nog inte gåsmiley

Undra hur det går för Lule i morgon