Hur kan man vara så tok-trött, trots att vi har vart på Landet hela helgen & “bara tagit det lugnt”? Gott upp tidigt & lagt oss “sent”… Vart ute i solen hela dagarna, klippt gräset, planterat blommor, skrubbat utemöbler smiley lagat mat, druckit Hejdlöst mycket Bubbel & njutigt av varandra & stillhetensmiley

Fan, vi glömde ta det lugntsmiley

När vi lämnade Landet i Söndags, så åkte mamma & jag på Tut-Bingo i Skultuna. Så fantastisk roligt. Man sitter i sin bil & spelar Bingo… Får man Bingo så TUTAR mansmiley. Vi fick inte Tuta, men det gjorde inget, vi hade kul ändå…

Jag stannade en dag till i Västerås för i går hade jag tid hos min “Frissa” Carro… Så nu är jag “snygg” igen… Tänk att lite färg & sax kan göra så mycket.

I kväll ska jag på middag i Gamla Stan med T & J. Jätte trevligt, det var väldigt länge sedan vi sågs.

Jag var lite orolig för att mina blommar skulle ha dött under helgen, men det verkar som att några goda Grannar har vart här & gett dom vatten. Det Tackar jag ödmjukast för.

Undra om det är dom som “tjuvade” mitt bord & stolar förra veckan, som har fått dåligt samvete för det, är det dom som har vattnat blommorna. Tänk att jag vaknade förra måndagen & märkte att mitt bord & 4 utestolar var borta???

Det stod lite längre bortsmiley Varför ringer man inte på dörren & frågat är det Ok! att låna dina utemöbler? Det hade man självklart fått gjort…

Om man nu lånar någon annans möbler, Varför ställer man då inte tillbaka det??

Är det slapphet eller Respektlöshet?